Specialist Nature & Design

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Even kennismaken met het gezicht achter de bloemstukken en ontwerpen.

Mijn naam is Kelly en geboren en getogen in het dorpje Rijsbergen.

Na een lange ontdekkingstocht  sta ik nu volledig achter mijn keuze om mijn spiritualiteit te combineren met mijn bloemwerk & Floral Art.

Als bloemist heb ik 15 jaar ervaring in het uitdragen van deze prachtige ambacht. Daarnaast heb ik mijn opleiding afgerond: “Specialist Nature & Design”.

Tijdens het compleet maken van mijn nieuwe bedrijfsconcept in 2022 begon ik in te zien dat ik volledig mocht kiezen voor de onderwerpen die het dichtste bij mij staan.

LIEFDE, LICHT & ZUIVERHEID op alle vlakken in het ZIJN op deze aarde.

Niets zweverigs aan,  dit zijn gewoon de woorden van hoe ik in het leven sta en op welke manier ik mezelf presenteer aan de buitenwereld.

Laat deze krachtige formule mij nu zoveel energie geven dat ik niet te stoppen ben met mooie dingen creëren op deze aardbol.

Het is een cadeautje om samen te werken met de natuur als uitgangspunt. Elk bloemstuk wat uit mijn handen vervaardigd wordt zend een straling van positieve en liefdevolle energie uit. Elk product wat ik in mijn stukken verwerk heeft een hoge frequentie.

Wie wil nu niet leven in rust en sereniteit, met hoop en positiviteit? Mijn karakter en hoe ik in het leven sta trek ik door in mijn hele bedrijfsvoering.

Geniet en Leef.

Liefs Kelly